Webinar Toekomstbestendige bedrijventerreinen

Beste bestuurslden van ondernemersverenigingen, parkmanagers, ondernemers, eigenaren  ambtenaren en wethouders, betrokken bij bedrijventerreinen,

Graag nodigen wij u uit voor een webinar op 21 oktober, waarin we ingaan op de transitie van bedrijventerreinen. U krijgt antwoord op de vraag wat de invloed is van de Regionale Energie Strategie (RES) voor uw bedrijventerrein. Aan de hand van de praktijk van de bedrijventerreinen Majoppeveld en Lage Meren Meilust krijgt u inzicht in wat een toekomstbestendig bedrijventerrein nu werkelijk inhoudt.

 

Het webinar bestaat uit twee delen:

15:30 uur – 16:30 uur     – Regionale en lokale ontwikkeling van bedrijventerreinen, met het accent op de energietransitie, met voorbeelden uit West-Brabant
Een discussietafel met de volgende aanwezigen o.l.v. Carl Samuels;

    1. Klaar Koenraad, Wethouder Duurzaamheid Roosendaal
    2. Hans Verbraak, Voorzitter Ondernemersvereniging Majoppeveld te Roosendaal
    3. Peter de Koning, Voorzitter Ondernemersvereniging Lage Meren Meilust te Bergen op Zoom
    4. Mark Kok, transitiebegeleider bij ECCO Business Parks / Segon

16:30 uur – 17:30 uur     – Strategie en aanpak toekomstbestendige bedrijventerreinen

Joost Schretlen van ECCO Business Parks / Segon neemt u mee in de visie op toekomstbestendige bedrijventerreinen en de aanpak die nodig is om daar te komen. Een lezing waarbij u ondertussen vragen kunt stellen, die gelijk na afloop zullen worden besproken en beantwoord.

 

U kunt zich aanmelden door te mailen naar secretariaat@segon.nl. Dan krijgt u van ons een link toegestuurd waarop u direct toegang krijgt tot het webinar.

 

De bijeenkomt wordt georganiseerd door ECCO Business Parks, een coöperatie i.o. van bedrijventerreinen voor bedrijventerreinen. Op deze manier maken we het delen van innovaties én kosten mogelijk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *